Rtv Pendimi

Pasta qe qanë (embelsir)?

Pasta qe qanë
 
Brumi:
4 vez.
3 filgjana(kafe)sheqer,
3 filgjana(kafe)mill,
1 pluhur per fryrje(peciv),
1 sheqer vanile,
1 got qumsht
 
Filli:
2 gota ujë,
2 gota sheqer,
1 lug mill
3 lug kakav,
100 gr  qokullat
 
Mbi brumin e ftofun qitet 2 shllaga te bardh dhe mbi ta
fillin e ftoft

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH