Loti mê pikon, Babi dhe Nêna ime!!

Babi e Nana ime ju dua shumê loti imê
Pikonê kurr,ju s,jeni ngat meje nje vajzê
Ju me patêt e mê latê mua Allahu xh.h,
Me fali tek ju pore ju,pa mêshire,mê lat

Unê lutem pêr ju edhe pse ju sjeni ngat
Meje qê tê mê afroni dashurrin prindore
Nêna ime shume jam mêrzitur kurre unê
Zgjohem ne mengjezê,mê pikojnê lotêtê

Ështê kjo vuajtje,kurr se kie as njeri ngatê
Unê po ju kêrkojê juve,jam shume e re pêr
Tê mbeturre vet,pa Babê dhe Nênê,pse ju
U,ndatê ndersa une mbeta vetêm,gjithnê

Une mendoje vetêm per ju ani se e die se
Ju tê dyte tashe jeni martuarre,ndesa unê
Ende gjdo dite,mendojê pêr ju,ja tashe po
I,mbushi 18, vjetê malli pêr ju rritet gjdo, 

Ditê e ju smunde tê shigjoni vajzen e jajê
Se vajza e juaje êshte rriture dhe edukuar
Edhe mesimete me sukses shembullore i 
Ka pêrfundue,dhe Namazin kurrê pa e,lan

Sabri Vilanci:28:04:2013-Suedi