Krelanë me miell misri

artikuj

Nevojiten:

500 gr. qumshte,

500 gr. mazë shtepie,

1 filxhan vaj, 

1 kese pluhur per fryerje 

1 luge krip,dhe

500 gr. miell misri 

Pregaditja:

Perzihen te gjitha se bashku derisa te behet i njellojet brumi, dhe vihet në tepsi dhe  futet te piqet ne temp. 2000C. Ju befte mire.

Marr nga Mesazhi.com