Rtv Pendimi

REALITETI I HIDHUR!!

Më mbyllën gojën dhe me thanë.. fol!

Më rrahën dhe pastaj më thanë pse.. po të dhemb!

Më thyen dhëmbin dhe më thanë.. buzëqesh!

Më mbyllën klasën time dhe pastaj më thanë.. mëso!

E kallën zjarrin dhe pastaj më thanë.. urdhëro!

Më përmbysën shtëpinë dhe pastaj më thanë se ti.. po imagjinon!

Fola për hakun dhe më thanë pse.. po sulmon!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

 

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH