KHATTAB

Nje shpirt me plot zemer,
nje luftetar trim,
nje burr i devotshem,
i umetit tim.
 
I’shte ky Khattabi,
nje emer trim,
nje emer i guximshem,
Khattabi muxhahid.
 
U ballafaqove me munafik,
i luftove pabesimtaret,
per ta mbrojtur fen tende,
te mjaftoj qe e pate Allahun.
 
Braktise Nenen,
braktise Baban,
vellezrit dhe motrat,
vetem per Allah.
 
Shirtin dhe mallin,
ja dhe Allahut,
nuk e deshirove jeten,
por e deshirove xhihadin.
 
14vite luftove vetem per Allah,
vdekjen e kerkove si shehid me ra,
sakrifikove jeten vetem per,
Allah per din e iman.
 
Nuk vdiqe nga plumbi,
nuk vdiqe nga zjarri,
as nga raketat e aeroplanit,
por vdiqe nga dora e tradhtarit.
 
Edhe pse ke vdek,
tek allahu je gjall,
si shehid ke ra,
deri ne kijamet te perkujtojm me mall.
 
Eriona nga Drenica 11:10 AM
                                7/3/2012