Këto ushqime dëmtojnë dhëmbët

Ne shkojmë shpesh te dentisti, refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë por shpesh herë edhe nuk ia dalim.

Shumë prej nesh nuk e dimë se në fakt janë disa ushqime që ndikojnë që të kemi një buzëqeshje të zverdhur dhe për më tepër që dëmtojnë dhëmbët tonë.

Më poshtë gjeni këto ushqime:

Boronicat

Vera e bardhë

Vera e kuqe

Patatina

Çamçakëz

Kokoshka

Domate

Buka, makaronat dhe patatet

Frutat e thara/syri.net