Kam problem me kapsllek ?

Sa i perket pyetjes suaj themi qe problemet me kapsllek jane shtuar koheve te fundit per shkak te ndryshimit te stilit te ushqimit dhe jetes.prandaj nese nje person ushqehet me ushqime te thata dhe nuk pine uje te mjaftueshem do te kete probleme me jashteqitjen.per kete ju themi qe te pini uje te mjaftueshem gjate dites dhe te mos konsumoni ushqime te thata por ato me luge pra gjellera si dhe sa me shume fruta.gjithashtu munde te perdoret edhe laksativ si psh ketu tek ne jane klizmat medilax nje here ne dite, si dhe perdorimi i qajit bekunis i cili eshte mjaft efikas ne kete drejtim.Allahu ju sherofte./Dr.Bisedim Karanezi/Radio Pendimi