Ja arsyeja pse duhet të konsumoni tre kafe në ditë!

Tre kafe në ditë ulin rrezikun për tu prekur nga dementia, e cila është një lloj sëmundje mendore që nënkupton dëmtimin dhe prekjen fizike të trurit.

Konsumi i kontrolluar i kafeinës parandalon formimin e gjendrave toksike në tru që lidhen me sëmundjen e Alzheimer.

Por një raport i ri tregon se konsumi i kafes për një kohë të gjatë ndihmon për të furnizuar trupin me antioksidante të fuqishëm që rregullojnë funksionin njohës.Gjithashtu, kafja parandalon sëmundjen e Parkinson dhe çrregullime të tjera neurologjike, zbuloi një analizë e realizuar nga gjashtë prej kompanive më të mëdha në Europë të prodhimit të saj, (illycaffè, Jacobs Douwe Egberts, Lavazza, Nestlé, Paulig, dhe Tchibo)./face-day.com