iPhone 11 do të sjell sistemin e trefishtë të kamerës, ngjashëm me Galaxy S10

iPhone 11 do të sjell sistemin e trefishtë të kamerës, ngjashëm me Galaxy S10

Pasardhësi i iPhone XS dhe iPhone XS Max do të shtojë një aparat të tretë të montuar në pjesën e pasme të telefonit, duke sugjeruar spekulimet e fundit.

Kamera e trefishtë do të lejojë iPhone XI ose iPhone 11, ose çfarëdo që Apple vendos të markojë telefonin, të shkrep imazhe si të rivalëve me kamera Android, përfshirë Samsung Galaxy S10 Plus, Huawei P20 Pro dhe Huawei Mate 20 Pro.

Huawei P20 Pro dhe Huawei Mate 20 Pro mburren me zmadhim optik 3x pa humbje, përtej 2x optikut të arritur nga iPhone XS dhe XS Max.

Ndërkohë, kamera e trefishtë në gamën e Samsung Galaxy S10 përfshin një aparat me kënd ultra të gjerë, i cili mund të shtrydh më shumë nga çdo fotografi.

Burimet që flasin për blogun japonez Macotakara, i cili ka një rekord të fortë kur bëhet fjalë për parashikimin e njoftimeve të ardhshme të Apple, pretendojnë se modelet e ardhshme të iPhone-it do të kenë një sistem të trefishtë të kamerave.