Gmail vjen me ‘Smart Compose’

Shërbimi popullor i Gmail në Google po ndryshon përsëri me një veçori të re që është caktuar për të ndarë me të gjithë përdoruesit dhe Gmail nëpërmjet një aplikacioni të ri, ka vendosur të përshpejtoj mesazhet.

‘Kompozimi i zgjuar’ do të fillojë të qarkullojë në javët e ardhshme me aftësinë për të parashikuar atë që përdoruesit duan të thonë para se të shkruhet. Google thotë se ky funksion i ri i mundësuar nga ineligjenca artificiale “do t’iu ndihmojë të hartoni email nga e para, më shpejt”, shkruan Telegrafi.

Firma e fuqishme e motorëve të kërkimit, tha në një postim se “Nga përshëndetja juaj në mbylljen tuaj (dhe frazat e zakonshme në mes), Smart Compose sugjeron fjali të plota në emailin tuaj në mënyrë që ju të mund t’i hartoni me lehtësi”.

Duke vepruar në sfond, përdoruesit mund të shkruajnë një email si zakonisht, por Smart Compose do të ofrojë sugjerime ndërsa shkruajnë.

Një njoftim i detajuar pritet në ditët në vazhdim. /Telegrafi/