Auto Draft

Gmail dhe Google Drive po përjetojnë ndërprerje në disa vende të botës

Gmail është goditur nga një ndërprerje që prek përdoruesit anembanë botës, me njoftime të ndërprerjeve që përmbytin mediat sociale për t’u ankuar për problemet me dërgesat e postës elektronike.

Disa përdorues po raportojnë gjithashtu probleme me Google Drive, duke përfshirë performancën e dobët dhe disa lloje të dokumenteve që nuk hapen.

Sipas një mesazhi të postuar në GSuite të Google në orën 13:53 ET, të dy Gmail dhe Google Drive përjetojnë atë që e përshkruajnë si “ndërprerje të shërbimit”.

“Ne po hetojmë raportet për një problem me Gmail”, deklaroi mesazhi.

“Ne do të ofrojmë më shumë informacion së shpejti. Përdoruesit e prekur janë në gjendje të hyjnë në Gmail, por po shohin mesazhe të gabueshme dhe sjellje të tjera të papritura”. /Telegrafi