GJYSHJA XHEMILE KALOSHI-SUSURI 103 VJET

Gjyshja XHemile 103 vjet

 me gjuhe te ambel,

e mendje te mpreht qenka gru fisnike,

 plot bukuri kuka shum

 e dashur per qdo femije.   

 Qenka shum puntore  me plot fuqi,

 po i kryka punet e shtepise

 

 te gjitha per mrekulli.

 Shume sene na tregoje

  shume sene na mesoje,

  shume sene na toleroje

  shume gjithve na uroje.

  ME GJITHE ZEMER DESHA TA  PERQAFOJE.

  DHE SHUM DUA PER TO PO BOJE

  ZOTI TJA MUNDSOJE  EDHE NE QABE TE SHKOJE.