Lume kushe mundete me ndihmue

Nje terrorizêm sode po ndodhe
Ne Siri êshte,Tragjedija qe dy vjet
Assadi me banditet e tij,vret,grin
E,sidomose lulete e rinis-Femijêt

Bota vetêm po shikonê pore atje
Njerzitê vdesin gjdo dite,pos Zoti
Xh.h. e dine sa vdesin per njê ditê
Vrajne,Alevit,Shijat,Sllavet e te,tjer

Vetêm se jane Musliman Sunit dhe
Dojne diktatorin me largue,mbanu
O, vllêzer Muslimanê se Allahu,xh.h
Zyllumqarrin gjithmon nuk e durron

Gjdo Muslimanê qe done Xhennetin
Ta fitojê Vêllazerve ne Siri tu ndihmoj
Kushe êshte i shnoshe,te lutojê porê
Mundemi edhe me,Buke,para e moral
Dikushê me lutje se Allahu xh,h,i pranon-A M I N:

Sabri Vilanci:9:04:2013-Hässleholm-Suedi