Rtv Pendimi

ALL-LLAHUT I FALEMINDEROJ

ALL-LLAHUT i faleminderoj
ket jet qe  na dhuroje.
Qdo veshtersi na largoje
qdo dhimbje na letesoj .
 
Qdo smundje na sheroj
prej qdo rreziku na shpetoje,
shum saber na dhuroje
dhe besimin na forcoje.
 
qelsin egjehnetit na dhuroje,
LA ILAHE IL-LALLAH MUHAMEDIN VERESULILAH.
 
 
  06.04.2013

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH