PERMES VALEVE TE RADIO PENDIMIT?

Dëgjova Radio pendimin,

ngrita duartë lartë,
bëra dua,
u mundova të zmbrapsi-
gurgullimën e lotëve,
por më kot,
ata rrëshqisnin  rrëmbimthi,
bashkë me disa melodi melankolike,
poshtë fytyrës sime,
duke marrë peng ç’do mëkat timin,
atëherë thellë në shpirtë ndjeva, 
sinjalin e pendimit,
dhe larjen e mëkatëve të kaluara.
 
Xhemil Sadiku