ÉMBÉLSIR ME KEKSA TE BLUAR

Përbërsit:

300 gr Keksa te bluar
150 gr Margarin
1 Got qumsht
250 gr  Fiq
250 gr Arra  
100 gr Qokollad   kuzhine
 

Pregaditja

Se pari marrim margarinin e shkrijm me nje tempertaur te ngadalshme  pastaj  marrim nje  en te  fell hedhim keksat e bluar  aty ja qesim  edhe margarin  qe  ekemi  shkri i perzijm ja  qesim edhe ni got qumsht dhe  i perziejm deri sa te formohet nje   brum pastaj marrim fiqin 4 thelba  te  arres i  vendosim  brenda  ne  fiq,  brumin  e bejm  ne  form  te rrumbullaket dhe  fiqi  me  arra  duhet  te   jet  ne mes  te  brumit qe  kur  te  prehet  me  u  duk  mir prej  ati  brumi  duhet  me dal  4  copa ne form te rrumbullaket secila cop  duhet te prehet  ne 4  pjes para  se  me  ja  qit  qokolladen  duhet  ti ftohim mas ni ore   ja  qesim  edhe  qokolladen e kuzhines dhe  i  shtim  perseri ne figorifer ni  or dhe  jan te gatshe per ti ngrén i marrim i prejt ne 4  pjes .