E vërteta doli n’shesh

E vërteta doli n’shesh
Gjitha fjalt u morën vesh
Se pa faj të akuzuan
Se n’Kosovë i drejti vuan

Ndërsa disa kriminel
Zemërzi e goj reçel
Disa hajna me kravat
Janë të lir e rrin rahat

Sidoqoft ësht e sigurt
Se kjo jet ësht shum e shkurt
Kur t’vjen dita e gjykimit
Si shpëtojn aspak dënimit

Shum urime dhe një her
Hoxhë i dashur me shum vler
U forcofsh edhe më tepër
U shpërblefsh ti për çdo vepër

Autor : Hazbi Ameti Therra ( Elhamdulilah )