Rtv Pendimi

Drita e së vërtetës – Hoxhë Fadil Musliu

Emisioni “Drita e së vërtetës” me hoxhë Fadil Musliu

Orari: E Diel ora 20:00

Moderator : Qëndrim Ibrahimi

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03; Skype : radiopendimi dhe viber: +383 45 471 848

Shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh.

Emisioni transmetohet direkt në Tv, Radio, dhe në Facebook.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH