Çdo ditë nga një banane

Fruta e bananes përmban sasi të madhe të kaliumit, i cili në shërimin e hipertensionit ka rol shumë të rëndësishëm. Për këtë arsye sugjerohet që çdo ditë të konsumohet nga një banane.

Rezultatet më të mira arrihen nëse kjo frutë kombinohet me ushqimet tjera dhe që të hahet në orët e pasdites. Nëse e bëni këtë, atëherë shumë shpejt do të shihni rezultatet pozitive në uljen e hipertensionit. /Zëri/