BUZËQESHU ..!!

Buzëqeshu: Kur ulesh me familjen tënde … ka njerëz që shpresojnë të kenë familje!

Buzëqeshu: Kur shkon në punë … plot nga njerëzit kërkojnë punë!

Buzëqeshu: Se je shëndoshë e mirë … të sëmurit e japin pasurinë të shërohen!

Buzëqeshu: Se je i gjallë dhe furnizohesh … të vdekurit e shpresojnë jetën që të punojnë vepra të mira!

Buzëqeshu: Se ke Zot,që i lutesh dhe e adhuron … ka nga njerëzit që i bien në sexhde lopës!

Buzëqeshu: Se je ti … ai je ti … tjetri shpreson të jetë ti!

Buzëqeshu: Edhe atë vazhdimisht dhe falënderoje Allahun dhe përhape kulturën e të buzëqeshurit në rrethin tënd!

O Zoti im, Ty të takon falënderimi ashtu si e meriton Madhëria Jote dhe Sundimi Yt. 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU