Auto Draft

Brokoli duhet të konsumohet sa më shumë nga fëmijët

Brokoli ka fituar shumë mjaft popullaritet pasi që njerëzit u bënë të vetëdijshëm për përfitimet e saj shëndetësore dhe vlerat ushqyese.

Por më së shumti ka fituar vëmendjen e prindërve, pasi brokrit preferohet shumë të konsumohet nga fëmijët e vegjël.

Pasi vetitë ushqyese të tij ndihmojnë në zhvillimin e fëmijës, transmeton Klan Kosova.

Brokli përmban vitaminë C dhe kjo përforcon sistemin imunitar tek foshnjet.

Pos kësaj konsumimi i brokol=lit tek fëmijët përmirëson shikimin dhe redukton aneminë.

Broklin preferohet që të bluani dhe tua jepni fëmijëve të juaj.