mergim gashi

Mërgim Gashi

Mergim Gashi I lindur më 12. Janar 1995 në Prizren. Eshtë i martuar dhe baba i dy fëmijëve. Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në qendrën burimore «Xheladin Deda» në Pejë. Njihet si autor i rreth 200 teksteve të ilahive të ndryshme. Nga viti 20 ...