Rtv Pendimi

Agim Gajtani

Pozicioni

Bashkëpuntor në Prishtinë dhe përfaques

Kontakt:

00377 44  626 776

info@radio-pendimi.com

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH