Enes-Rrustemi-per-web-2019

Enes Rrustemi

Jam Enes Rrustemi, i lindur me datë 26-10-1990, vij nga fshati Banullë, Komuna e Lipjanit, përndryshe që nga viti 1994 jetoj në Zvicër. Shkollën fillore dhe te mesmën kam përfundu në Zvicër, mbas shkollës së mesme, dega Kimi Fermaceutik kam vazhduar stazhin në punën ku tashmë gjindem ne fabriken „Life Scince – DSM Nutritional Products“, ku prodhohen vitamina dhe ilaqe të ndryshme. Ndërkohë jam duke i vazhduar studimet lidhur me Kiminë Teknologjike. Perndryshe jam i martuar dhe kam një femijë. Me Radio Pendimin bashkëpunoj që nga viti 2009, mundohem me mundësitë e mia që kjo radio përmes dizajnit të jetë sa më e popolarizuar dhe aktive ne rrjetin social.

Kontakt :
Tel : +41 79 459 30 26