29- MARRJA E INFUZIONEVE

A lejohet marrja e infuzionit në ditët e Ramaznit dhe kjo a e prish agjërimin?

Përgjigja:

? Infuzioni nuk duhet marrë në ditët e Ramazanit dhe se ai e prish agjërimin pasi futet në radhët e ushqimeve i cili përdoret për ushqimin e organizmit edhe pse kjo ndodhë jo përmes kanaleve të ushqimit-gojës apo hundës por përmes venave. Për dallim nga injeksionet tjera të cilat kudo që merren në trupnuk e prishin agjërimin ngase nuk kanë rol ushqyes. Infuzioni merret në vena dhe ushqen trupin direkt.

Me respekt: Lulzim Mehmet Susuri


http://www.ehlihadithi.com/
•••? https://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri