30- PËRDORIMI I MISVAKUT, BRUSHËS DHE PASTËS SË DHËMBËVE

Pyetja:

? Ka ndodhur që të dëgjoj disa mendime rreth përdorimit të brushes dhe pastës për pastrimin e dhëmbëve gjatë ditëve të Ramazanit. Desha të më tregoni a lejohet përdorimi i saj apo jo?

Përgjigja:

? Nuk ka problem rreth përdorimit të tyre duke pasë kujdes që të mos pish diçka nga uji që përdorë për pastrimin e dhëmbëve. Agjëruesit i lejohet të përdorë edhe misvakun, duke mos kushtëzuar kurrfarë kohe. I lejohet në fillim por edhe në fund të ditës, të gjitha këto janë të mundshme për të…

Shejh Ibën Bazi.


Përshtati Lulzim Susuri
http://www.ehlihadithi.com/
•••? https://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri