​Facebook po tenton të ndryshojë tërësisht ‘news feed-in’

Facebook është duke eksperimentuar për një metodë të re të organizmit te “news feed”.

Plani i ri për aplikacionin e facebook për celular, nxjerr në pah seksione të shumëfishta të lajmeve, të kategorizuara në tema të ndryshme si : World & SH.B.A, Sporte dhe Ushqim etj.

Facebook ka konfirmuar që po e bënë testimin e formatit të ri, i cili planifikohet të jetë si opsion i dytë përveç formatit aktual.

Por, ende nuk dihet nëse ky tipar do të jetë i suksesshëm dhe të lëshohet zyrtarisht nga facebook , njofton Mashable.