RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

TË RRALLË, POR EKZISTOJNË

Ai që të do sinqerisht…
Të lexon , kur je në heshtje.
E sheh të mirën në ty, kur je në zemërim.
E ndien butësinë tënde, kur je i ashpër.
E sheh pikëllimin tënd, kur buzëqesh.
Të afron, kur mban inat.
Dhe bën durim, kur ti je në gjendjen tënde më të keqe.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I MJERË QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT

Irfan Jahiu

MENDO PËR TË TASHMEN, PARA SE TË BËHET E DJESHME

Irfan Jahiu

BËHU ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

ALLAHU KUR TË SPROVON, TË DO

Irfan Jahiu

O TI I PIKËLLUAR, PËRGËZOHU

Irfan Jahiu

MOS U MËRZIT

Irfan Jahiu

“ZEMRA IME ËSHTË E BARDHË”

Irfan Jahiu

ZBUTE ZEMRËN TËNDE

Irfan Jahiu

TRI POROSITË MADHËSHTORE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: