RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Samet Tours
Shkenca dhe teknologjia

Samsung Galaxy S9 mund iPhone X

Samsung ka mundur Apple, zyrtarisht, me Galaxy S9 dhe Galaxy S9 Plus duke tejkaluar shitjen e telefonave iPhone X dhe iPhone 8 Plus në prill 2018.

Shifrat e reja të shitjeve kanë konfirmuar se Samsung mundi Apple në shitjen e telefonave në prill 2018 me Samsung Galaxy S9 Plus dhe Samsung Galaxy S9 duke tejshitur iPhone X, iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus.

Shifrat vijnë nga Counterpoint’s April Puls, që tregon se Samsung Galaxy S9 Plus është shitja më e madhe me 2.6 për qind të tregut global të shitjeve të telefonëve të zgjuar për muajin prill 2018, bën të ditur T3. Samsung Galaxy S9 në fakt vjen në vendin e dytë, i listuar në 2.6 për qind.

Apple vjen me vendin e tretë me 2.3 për qind për iPhone X por gjithashtu merr vendin e katërt për iPhone 8 Plus në 2.3 për qind dhe vendin e pestë për iPhone 8 me 2.2 për qind.

Ndërsa kjo tregon popullaritetin e Samsung tani, do të mund të ndryshojë së shpejti, pasi Apple do të lansoj deri në katër iPhone të ri në shtator. Në ndërkohë, Samsung gjithashtu do të zbulojë Galaxy Note 9 të këtij viti me telefonat celularë Galaxy S10 dhe Galaxy X që vie në 2019. Pra, ndërsa Samsung dhe Android po e kalojnë këtë periudhë të veçantë, e ardhmja ende është shumë e ndritshme për iPhone dhe iOS të Apple.

Related posts

Instagram lanson IGTV, platformën konkurrente të Youtube

Kushtrim Guraj

Google lanson aplikacionin për matje

Kushtrim Guraj

Parlamenti Evropian iniciativë për kufizime në internet

Kushtrim Guraj

Facebook sjellë në Live sondazhin dhe lojërat

Kushtrim Guraj

WhatsApp duke punuar për aplikacionin Windows

Kushtrim Guraj

Microsoft Office sjell një dizajn të ri më të lehtë në përdorim

Kushtrim Guraj

Eksportet kineze të softuerëve arrijnë mbi 37,5 miliardë dollarë

Kushtrim Guraj

Arabët po prodhojnë aeroplanët e parë pa dritare

Kushtrim Guraj

Google Photos është shërbimi i radhës me një aplikacion progresiv

Kushtrim Guraj