RTV Pendimi
Samet Tours
Restauranti Ayam Zaman
Restaurant Terrase
Royal Travel
Kompania Ziel Bau
Pyetje & Përgjëgjje

Pse po shoh ëndrra erotike

Pyetje:

Jam 25 vjeçare, e pamartuar. Po shoh ëndrra të këqija gjatë gjumit, si p.sh.: çifte duke bërë marrëdhënie intime e kësi lloji. Unë çdo herë para gjumit i them ‘kuleuzat’, ‘tespidovën’ e disa dua të tjera po prapë po shoh ëndrra të trishtueshme.
Ju lutem, më tregoni ndonjë dua apo është më mirë të shkoj te ndonjë hoxhë?

Përgjiigje:

Nëse ëndrrat e tilla i shihni shumë shpesh, atëherë duhet të shkoni tek ndonjë hoxhë, që kuron me Kur’an (bën rukje) dhe shpresoj që Allahu do t’ju shërojë nga kjo gjë. Nëse ato janë të rralla, sikur një herë në dy javë mesatarisht apo në 10 ditë, atëherë kjo gjendje mund të numërohet si normale për statusin tuaj.

Sido që të jetë, ju vazhdoni të bëni duatë e kërkuara para gjumit, të cilat janë të përmendura në libërthin “Mburoja e Muslimanit”, merrni abdes para se të shkoni në gjumë, shoqërohuni me shoqëri të mirë, kujtojeni shpesh Allahun, xhenetin, xhehenemin etj.

Allahu e di më së miri! Prof.   Muhamed Dërmaku  

 

pertymoter.net

Related posts

Kujt i lejohet t’ja japin dorën?

Kushtrim Guraj

Dyshoj se kam sihër rreth martesës!

Kushtrim Guraj

A lejohet të punoj në një ordinancë private gjinekologjike vetëm me doktorin?

Kushtrim Guraj

A e kam gjynah nëse nuk e thërras vjehrrën “nënë”?

Kushtrim Guraj

Pyetje rreth marrëdhënieve intime

Kushtrim Guraj

A është haram të mbaj ditar personal?

Kushtrim Guraj

A lejohet përdorimi i kremave apo pomadave të ndryshme që përmbajnë alkool?

Kushtrim Guraj

A më lejohet të abortojë fëmijën për shkaqe shëndetësore?

Kushtrim Guraj

A është mëkat të shkrish plumb…?

Kushtrim Guraj
RAMAZANI Muaj i veqant në RTV Pendimi - KONTRIBO EDHE TI