RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Samet taurs
Auto Lider
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE?!

Muslim Shop

Je përmalluar për dikë, fol me të.
Do ta takosh dikë, thirre.
Do të jesh i kuptuar, qartësoje veten.
Posedon pyetje, pyet.
Nuk e do një gjë, tregoje.
E do një gjë fort, ruaje.
Do diçka, lodhu për hir të saj.
E do dikë për hir të Allahut, lajmëroje.
Askush nuk e di se çfarë ndodh në brendësinë e mendjes sate, dhe më së miri është, që të jesh i qartë sesa të kesh frikë t’i paraqesësh mendimet dhe ndjenjat e tua.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu