RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Goodlife
Kompania Ziel Bau
Të ndryshme

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Sa mirë do të ishte që gjithë euforinë patriotike që ne shqiptarët e kemi në suficit, ta përkthejmë në praktikë konkrete.
Nëse të jesh patriot dtth t’ia duash të mirën kombit tënd, atëherë kam një thirrje për të gjithë: TË BËHEMI SA MË PATRIOTË, duke mos bërë keq, duke mos vjedhur, gënjyer, tradhëtuar, keqpërdorur.
Të bëhemi patriotë duke shtuar intensitetin e besnikërisë, bamirësisë, solidaritetit, tolerancës, zemërgjerësisë, vetmohimit. Mu atëherë do të na ketë hije flamuri, festa, plisi, gëzimi dhe pretendimi se jemi dhe jemi.
Përndryshe, çdo gjë mbetet në nivelin e euforisë, mbetet patriotizëm i datave dhe eventeve, pa frymë dhe vlerë reale.
Suksese!

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu, përcjellë RTV Pendimi.

Postimet e ngjajshme

Dashuri e sinqertë!

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Kështu është rrizku yt !

Kushtrim Guraj

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Kushtrim Guraj

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani

Kjo është fitorja më e madhe!

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Hevzi Hasani

KATËR HADITHET QË DO TË MJAFTONIN  PËR JETEN TONË

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: