RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Ilaçe për zemrën / Rukja

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Muslim Shop

Ekziston dallim mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar me të dhe mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar nga ai.
I Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, i thoshte Bilalit: “O Bilal! Ngritu dhe na rehato me namaz.”
Kurse sot disa nga njerëzit thonë: “O imam, fale namazin të rehatohemi sa më shpejt nga ai.”
Nëse një ditë nga ditët të ngushtohen punët e dynjasë dhe nuk mund t’u dalësh ballë dhembjeve dhe mundimeve.
Nëse të kanë kapluar pikëllimi dhe mërzia dhe ndien se ke nevojë për ankesë dhe nuk e di kujt t’i ankohesh.
Rikujtoje se ke Zot, Mëshirues, i Cili i dëgjon ankesat e tua dhe u përgjigjet thirrjeve të tua.
Rikujtoje fjalën e të Dërguarit të Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të: “O Bilal! Ngritu dhe na rehato me namaz.”

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Irfan Jahiu

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu

O ZOT, TY T’U DREJTOVA DHE M’U PËRGJIGJE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: