RTV Pendimi
Akademi Kuranit
Goodlife
Ne prang te ramazanit
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS E LEJO NJË GJË TË TILLË

Muslim Shop

Kur njeriu bëhet si monedha me dy fytyra dhe jetën e tij e kalon duke ecur nëpër xhepat e njerëzve dhe kur një person me ty më herët ishte i butë papritmas e ndryshon sjelljen, mos u mërzit shumë. Gjithmonë në raste të tilla rikujtoje se edhe ëmbëlsirat më të mira kanë afat skadimi.
Kur të tjerët të kuptojnë në mënyrë të gabuar, mos e lodh veten të arsyetohesh dhe ta shfajësosh veten, por thjesht kënaqu me jetën, ai që të njeh mirë nuk gabon në të kuptuarit tënd.
Kur tjetri i jep përparësi dikujt tjetër e jo ty, mos u zemëro dhe mos e merr shumë afër zemrës, se rëndë është të bindësh çdo kënd.
Ki kujdes që kohën tënde t’ia japësh tjetrit, e kjo të bie sebep që të gjithë që ishin pas teje të dalin para teje.
Të keqit nuk i mjafton shkatërrimi yt i menjëhershëm, por ai e kënaq dhe e plotëson veten me thyerjen tënde të vazhdueshme. Mos e lejo një gjë të tillë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

TREGU I JETËS

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: