RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Royal
Auto Lider
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Muslim Shop

Nuk është e metë që njerëzit të flasin kundër teje, por e metë është që ti të ndikohesh nga fjalët e tyre.
Nuk është e metë që ta keqkuptosh mendimin e tjetrit, por e metë është të kesh mendim të keq për të.
Nuk është e metë të shohësh lot në sytë e një të brengosuri, por e metë është që mos t’ia fshish ata, qoftë ajo edhe me një buzëqeshje.
Nuk është e metë që ndokush të vijë te ti dhe të kërkojë ta këshillosh, por e metë është që ta refuzosh.
Nuk është e metë të ndiesh dhimbje nga plaga, por e metë është që ajo dhimbje të zgjasë.
Nuk është e metë të pësosh humbje, por e metë është të dorëzohesh.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu