RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Samet Tours
Të ndryshme

Kështu e lidhin fatin me dry të dashuruarit!

Pamjet e mëposhtme, më herët janë parë vetëm në urat e disa vendeve europiane, tash i shohim edhe në Kosovë!
Disa të rinjë dhe të reja fatin e tyre e lidhin me dry dhe çelësat i hudhin në ujë, duke menduar(besuar) se ata dryna ua ruajnë fatin e tyre, e harrojnë Krijuesin dhe ju mbështetën krijesave. Harrojnë se Krijuesi është ruajtësi më i mirë i çdo gjëje dhe se Ai i ruan e i begaton edhe lidhjet bashkëshortore. Krijuesi thotë:”Po Allahu është mbrojtësi më i mirë dhe Ai është mëshirues i mëshiruesve”. (Jusuf, 64).
Andaj i këshillojmë të rinjët që të largohen nga këto besime(mendime) të kota, përfundimi i të cilave është humbje në të dy botët.
Allahu na e ruajtë besimin e pastër!

Related posts

TETË KËSHILLA TË DOBISHME

Kushtrim Guraj

Po ç’faj pati Fatima ?

Hevzi Hasani

Srebrenicë, Asim Mujiç do të varroset pranë djalit Amirit

Hevzi Hasani

Mjeku turk me famë botërore Dr. Oz: Mendojeni Sirinë të paktën dy minuta

Hevzi Hasani

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi”

Hevzi Hasani

Mesazh ngushëllimi me rastin e ndërrimit jetë të imamit Muhidin Ahmeti

Hevzi Hasani

I dashur Mr. Muhidin Ahmeti! I nderuari Kryeimam i ALKIG-ut!

Kushtrim Guraj

Diktatori dhe Minaret Raketa!!

Kushtrim Guraj