RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Llukman Neziri

Hoxha i nderuar Llukman Neziri është i njohur për sherimin e njërzve nga sëmundjet e ndryshme Psiqike. Rukje sherimin më Kur´an dhe Sunnet . Hoxha i nderuar më nuk gjendet në Kosovë, po inshallah ai do të jetë me vendbanim të përhershëm në Kumanovë të Maqedonisë.

Kontaktoni hoxhën në Telefon .

00389 70 468 958

 

 

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj