RTV Pendimi
Auto Lider
Royal
Goodlife
Samet taurs
Reklama e Fatmirit
Reklama

Good life Restaurant

Muslim Shop

Good life Restaurant në Spreitenbach të Zvicrës ju ofron specialitete nga Balkani dhe më gjërë .
Ejani dhe shijoni specialitet tona të freskëta dhe 100 % hallall .
Ju ofrojm:
Qebapa, pleskavica , hamburger , pizza dhe pasta sallata të ndryshme dhe shumë specialitete të tjera.
Restaurantin e gjeni në këtë adresë:
Fegistrasse 20, Spreitenbach.
Për rezervime mund të na kontaktoni në nr e tel: 056 410 15 45.
Restaurantin e gjeni edhe në facebook: Good life restaurant.

Ushqim i parezistueshëm vetëm në Good life restorant

Postimet e ngjajshme

Nëse vuani nga ndonjë sëmundje, apo jeni të shqetësuar për dëmet që po ju shkaktojnë ushqimet industriale, ju duhet ta lexoni këtë

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj