RTV Pendimi
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Probleme shpirtërore & shoqërore

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Lotët e mëdhenj, e ata janë lotët e fitores.

Lotët e pastër, e ata janë lotët e fëmijëve.

Lotët prekës, e ata janë lotët e pendimit.

Lotët e butë,  e ata janë lotët e gruas.

Lotët e bukur, e ata janë lotët e besnikërisë.

Lotët e mërzitshëm, e ata janë lotët e ngushëllimit.

Lotët e lumtur, e ata janë lotët e suksesit.

Lotët e ngurtë, e ata janë lotët e dhembjes.

Lotët e shprehjes, e ata janë lotët e keqardhjes.

Lotët mashtrues, e ata janë lotët e krokodilit.

Dhe loti më i mirë është ai që del nga syri, që qan nga frika e Allahut.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

POROSI TË RËNDËSISHME PËR ÇDO DYZETVJEÇAR

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KJO ËSHTË JETA

Irfan Jahiu

TRI LLOJET E SIGURIMIT JETËSOR

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: