RTV Pendimi
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Akademi Kuranit
Mirësjellja - Edukata fetare

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Muslim Shop

Nëse do ta shohësh dynjanë pas vdekjes sate, shikoje atë pas vdekjes së dikujt tjetër.
Nëse e mediton se si të dashurit i harrojnë të dashurit e tyre të vdekur, atëherë do të jesh i bindur se më të dashurit e tu, do të të harrojnë pas vdekjes sate, do t’i preokupojë dynjaja nga rikujtimi yt.
Prandaj, bëje jetën tënde të jetë e tëra për Allahun. Ai është i Vetmi, i Cili nuk harron. Përmirësoji raportet e tua me Allahun, se Allahu është i Vetmi që nuk të harron, kur të tjerët të harrojnë dhe të lënë të vetëm.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

TREGU I JETËS

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: