RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Samet Tours
Të ndryshme

10 Caktimet qe ndodhin ne Naten e Kadrit

Ç’ndodh në këtë natë:

1.Në këtë natë vendoset fati i të gjitha krijesave për vitin e ardhshëm.

2.Në këtë natë shkruhet se kush do të jetojë dhe kush do të vdesë.

3.Shkruhet se kush do të nderohet e kush do të mallkohet.

4.Shkruhet se kush do të paracaktohet për në Xhenet, e kush do të paracaktohet për në Xhehenem.

5.Shkruhet se ku do të paraqitet thatësia dhe uria.

6.Shkruhet se kush do ta kryejë haxhin atë vit e kush jo.

7.Në këtë natë përcaktohen rrisqet.

8.Përcaktohet se çfarë do të ndodhë deri në vitin tjetër.

9.Çështjet e atij viti dërgohen nga Leuhi Mahfudh për tek melaiket të cilët shënojnë urdhrat.

10.Shkruhet dhe çdo gjë tjetër të cilën e dëshiron Allahu të ndodhë atë vit.

Related posts

Pamje ekskluzive nga faza e punimeve finale të xhamisë “Mati 1” ( Foto )

Hevzi Hasani

Pesë kohët e namazit, Allahu i shlyen me to mëkatet

Hevzi Hasani

MIKU MË I DASHUR PO PËRGATITET PËR TË SHKUAR, A E KEMI PRITUR MIRË?

Hevzi Hasani

Vlera e dhjetë ditëve të fundit të Ramazanit dhe Natës së Kadrit

Hevzi Hasani

10 veprat që mund ti bësh në dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit

Hevzi Hasani

PËRKUSHTIMI NË NAMAZ DHE PROBLEMI I TELEFONAVE CELULARË NË XHAMIA

Kushtrim Guraj

Qendra Islame Shqiptare Karlsruhe

Hevzi Hasani

Gjallërohu në Ramazan

Kushtrim Guraj

Këta njerëz janë të pafat!

Kushtrim Guraj