ZOTI YT NUK HARRON KURRË

Çdoherë kur e përmirëson nijetin tënd, Allahu e përmirëson gjendjen tënde.

Çdoherë që për tjetrin e shpreson të mirën, e mira të vjen prej nga nuk ta merr mendja.

Disa lutje të mira nuk pranohen në atë moment, por ato Allahu nuk i harron dhe ti jep në një kohë më të mirë.

Allahu thotë: Dhe Zoti yt nuk harron kurrë! (Merjem: 64)

Ji i bindur plotësisht se duart e ngritura që i luten Allahun nuk kthehen të zbrazëta asnjëherë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU