Zgjidhe atë!

Nese do të duhesh të zgjedhësh…

Të thëm zgjidhe atë se çfar kur’ani na mëson Une dua që dhe ti të buzeqeshish Dua që i piklluar të mos jetosh ma Nuk dua të shoh të heshtur Më ler të të ndihmoj Të humbur nuk dua të shohë Loti në faqe rrodhi ngadal Të lutem,-të thash Pendohu nga ky çastë Filloje namazin nga tashë Kur të them kështu,të lutem të më degjosh Nuk dua të jem i tepert Dhe une kam deshir dikush t’më kshilloj Pse e denon veten Pse se pranon të verteten Mos me shiko me neveri Mos me urre o njeri Mos bëj që jeta të shkoj kotë Mos bëj që syt ti kesh gjithmon me lotë Mos të zë vdekja pa namaz Të lutem lexoje këtë mesazh Kët mesazh që del nga shpirti imë Mos rri në mendime Merre tani nje vendimë Filloje namazin dhe lutu me pendimë