YouTube mundëson dëgjimin dhe shkarkimin e muzikës edhe offline

YouTube Music ka shtuar një veçori tepër të dobishme sot, një gjë që për çudi nuk ka qenë në të gjithë këtë kohë. Po flasim për mbështetjen e duhur për ruajtjen e gjërave offline.

Deri në këtë pikë, opsioni i vetëm i YouTube Music në këtë fushë ishte një “mixtape offline” e krijuar automatikisht, e cila u krijua “bazuar në historinë e mëparshme të dëgjimit”. Me fjalë të tjera, nuk kishit kontrollë mbi këngët që hyjnë në të.

Megjithatë, tani, nëse jeni parapagues i YouTube Red, YouTube më në fund ju lejon të zgjidhni çfarë të ruani për dëgjimin ose shikimin offline – mund të zgjidhni ndonjë këngë, album ose listë për tu shkarkuar.

Ju gjithashtu keni mundësi për të zgjedhur nëse doni të ruani vetëm audio, video SD ose video HD (kur është e mundur). Pasi të keni shtuar gjëra në bibliotekën tuaj të linjës, për të hyrë në të, klikoni foton tuaj të profilit dhe përzgjidhni Offline.