YouTube lanson opsionin e incizimit LIVE nga aplikacioni mobil, për të gjithë

Duket se mundësia për të shfaqur video live duke përdorur aplikacionin mobil të YouTube është bërë edhe më e qasshme. Sipas raporteve të fundit, kompania ka hequr limitin e 1 mijë abonuesve.

Kjo do të thotë që çdokush mund të xhirojë video ‘live’, pa pasur nevojë të keni abonues.

Megjithatë, ka disa kërkesa që duhen plotësuar: kanali duhet të jetë i verifikuar dhe nuk duhet të ketë ndalesa të xhirimit live në 90 ditët e fundit.

Ndryshimi ka filluar të implementohet, edhepse YouTube ende nuk e ka konfirmuar lajmin.