XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Sot kisha fatin të jemë prezentë në mesin e xhematit të xhamisë Ebu Hanife në Grenchen të Zvicrës.
Si komunitet Musliman,në Zvicr dominojnë Shqiptarët
Shqiptarët kan filluar të ndërtojnë xhami ndër më të bukurat.
Dëshmi për këtë është xhamia Ebu hanife.
Xhemati i kësaj xhamie,kan dhënë kontribut dhe mund shum të madh për ndërtimin e kësaj shtëpie të Allahut.
Allahu i shpërbleftë të gjith ata që sadopak kontribuan për ngritjen e kesaj xhamie të mrekullueshme.
Allahu ua shpërbleftë me Xhenneti Firdaus.
Allahumme Amin.