WhatsApp tashmë edhe me thirrje

WhatsApp ka nisur testimin e thirrjeve midis përdoruesve të tij. Ata e kishin lajmëruar lëshimin e këtij shërbimi dhe duket se brenda pak kohësh do të jetë i vlefshëm për këdo.Para pak ditësh disa përdorues të WhatsApp ishin përzgjedhur për testimin e këtij shërbimi.

Aplikacioni instalohet lehtësisht, mjafton të keni versionin WhatsApp 2.11.528 që gjendet në Play Store ose versionin 2.11.531 në sajtin zyrtar të WhatsApp.Por disa orë pas testimit ky aplikacion u hoq nga qarkullimi dhe do të hidhet në treg për të gjithë përdoruesit shuë shpejt, thonë drejtuesit e tij.