10 përfitime shëndetësore nga lëngu i qepës!

10 Përfitimet shëndetësore që vijnë nga konsumimi i lëngut të qepës

1. Përmirëson tretjen
2. Mbron nga alergjitë
3. Medikament për të ftohtët dhe çrregullimet respiratore
4. Ndihmon shëndetin e kockave
5. Ndihmon në rritjen e flokëve
6. I bën mirë shëndetit të lëkurës
7. Redukton nivelet e glukozës
8. Ndihmon problemet kardiovaskulare
9. Lufton kancerin
10. Parandalon infeksionet orale