WhatsApp me plane të mëdha, shërbime edhe për bizneset

Shërbimi popullor i mesazheve WhatsApp – që mburret me mbi 1 miliard përdorues aktivë të përditshëm – ka bërë zyrtar planet e tyre për biznesin e saj.

Kompania në pronësi të Facebook zbuloi se aktualisht po ndërtojnë dhe testojnë mjete të reja që synojnë të bëjnë ndërveprimin midis njerëzve dhe bizneseve të thjeshta dhe më të besueshme.

Në mënyrë të veçantë, kompania thotë se po punojnë për një aplikacion pa pagesë WhatsApp Business për kompani të vogla dhe një për kompanitë më të mëdha si kompanitë ajrore, tregjet e tregtisë elektronike dhe bankat.

“Këto biznese do të jenë në gjendje të përdorin zgjidhjet tona për t’u dhënë klientëve njoftime të dobishme si koha e fluturimit, konfirmimet e dorëzimit dhe përditësime të tjera”, tha kompania në një blog.

Aktualisht nuk ka informacione se kur do të nisin këto vegla dhe zgjidhje të reja./Mesazhi/