WhatsApp duke punuar për aplikacionin Windows

WhatsApp është një nga teknologjitë që vazhdimisht ka ofruar përditësime të aplikacionin të tij të Windows Phone App, por një raport nga Windows Central sugjeron se WhatsApp në të vërtetë është duke u përgatitur gjithashtu për të ofruar një aplikacion të duhur për desktop.

Duket të jetë një aplikacion i Windows me parimet e dizajnit UWP si transparenca akrilike.

Për më tepër, një përshkrim i projektit sugjeron që Microsoft dhe WhatsApp po punojnë ngushtë me projektin./Indeksonline/